ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

Πιστοποιημένα Μεταλλικά Ικριώματα

Στηρίζουμε όλα σας τα έργα!

Απέχουμε μόνο 1 τηλεφώνημα

210 5597717
6948 109325
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ
​για εκτίμιση κόστους!

Η Εταιρεία

      Η εταιρεία ‘’ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.’’ Ιδρύθηκε  το 2005 και λειτουργεί ως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Συνεχώς διευρύνουμε το πελατολόγιο μας  αποδεικνύοντας έτσι  την αξιοπιστία και την κατοχύρωση του ονόματος της εταιρείας μας  στον χώρο ,ως συναρμολογητές  Ικριωμάτων.

Η εταιρεία "ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.’’ διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία 35 ετών, τοποθετεί ικριώματα κυρίως σε Βιομηχανικούς Χώρους - Ναυπηγεία - Κτίρια - Διυλιστήρια,  με κύριο μέλημα, την συνέπεια την ποιότητα και την ασφάλεια της κατασκεύης απο πιστοποιημένα ικριώματα βάση προτύπων ΕΝ.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε Βιομηχανικού χώρους καθώς έχουμε αναλάβει και αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο πολύ μεγάλα έργα αναβάθμισης και συντήρησης εξοπλισμών μονάδων.

Γνωρίζουμε τις αυξημένες απαιτήσεις του συγκεκριμένου χώρου σε ασφάλεια  και ποιότητα , θεωρούμε ως εταιρεία αδιαπραγμάτευτη την ασφάλεια της τοποθέτησης μεταλλικών πιστοποιημένων Ικριωμάτων, γι’αυτό και ανανεώνουμε  σε συνεχή βάση όλα μας τα εξαρτήματα  επενδύοντας συνεχώς σε νέου τύπου σύγχρονα ικριώματα με ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής (EN12810-1 / EN12811-1 / EN39 / EN74) τα οποία και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σε Βιομηχανικούς Χώρους - Ναυπηγεία - Κτίρια & Διυλιστήρια.

  H Εταιρεία ‘’ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.’’ διαθέτει 100.000 Μ2 σκαλωσιάς, ικανός αριθμός να καλύψει όγκους εργασιών πολλών μεγάλων έργων.

 

H Εταιρεία ‘’ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.’’ διαθέτει πιστοποιημένο εργατοτεχνικό προσωπικό , μόνιμο Πολιτικό Μηχανικό για την εκπόνηση στατικών μελετών εγκατάστασης ικριωμάτων με το πρόγραμμα Steel ,της εταιρείας 4ΜΚ, καθώς και τεχνικο ασφαλείας που φροντίζει για τον προγραμματισμό και την εφαρμογή ενημερωτικών συναντήσεων για θέματα ασφαλείας και εκπαίδευσης με τους εργαζομένους σε μηνιαία βάση.